Jawatan Kosong

Pengambilan Perajurit Muda Tentera Laut DIraja Malaysia (TLDM), Tarikh Tutup 2 julai 2021 Pengambilan Perajurit Muda Tentera Laut DIraja Malaysia (TLDM), Tarikh Tutup 2 julai 2021
Permohonan secara atas talian (online) bagi Pengambilan Perajurit Muda TLDM Siri 223/22 bagi lepasan SPM/SVM (Lelaki dan Wanita) dan lepasan Diploma Kejuruteraan (Lelaki) kini... Pengambilan Perajurit Muda Tentera Laut DIraja Malaysia (TLDM), Tarikh Tutup 2 julai 2021

Permohonan secara atas talian (online) bagi Pengambilan Perajurit Muda TLDM Siri 223/22 bagi lepasan SPM/SVM (Lelaki dan Wanita) dan lepasan Diploma Kejuruteraan (Lelaki) kini dibuka.

Imbas kod QR yang disediakan. Permohonan bermula dari 11 Jun 21 hingga 2 Jul 21. Permohonan selepas tarikh tutup tidak diterima.

Join Telegram & Whatsapp kami untuk update lagi pantas terus ke Phone anda :

Senarai Jawatan Kosong :

  1. Perajurit Muda TLDM

Maklumat Jawatan Kosong :

  • Tarikh Tutup : 02 July 2021
  • Lokasi : Pelbagai Negeri
  • Sektor : Kerajaan
  • Kelulusan Minimum : Rujuk Iklan
  • Status Pelantikan :Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan jawatan kosong tersebut masing-masing (Sila Rujuk Iklan).

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Klik Maklumat Jawatan di bawah untuk senarai lengkap jawatan dan borang permohonan.

[ Maklumat Jawatan ]

74 Shares