Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Perbadanan Kemajuan Perumahan Negeri Johor, Mohon Sekarang Jawatan Kosong Perbadanan Kemajuan Perumahan Negeri Johor, Mohon Sekarang
Jawatan Kosong Perbadanan Kemajuan Perumahan Negeri Johor, Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang... Jawatan Kosong Perbadanan Kemajuan Perumahan Negeri Johor, Mohon Sekarang

Jawatan Kosong Perbadanan Kemajuan Perumahan Negeri Johor, Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Perbadanan Kemajuan Perumahan Negeri Johor adalah seperti dibawah.

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Akauntan WA41
 2. Pembantu Operasi N11
 3. Penolong Jurutera JA29
 4. Pemandu Kenderaan H11
 5. Juruteknik Komputer FT19
 6. Penolong Juruukur Bahan JA29
 7. Pembantu Penguatkuasaan KP19
 8. Pembantu Tadbir (Kewangan) W19
 9. Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) N19
 • Maklumat Penuh Jawatan Dibawah

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh  Tutup  :   12 March 2023
 • Lokasi  Kerja   :   Rujuk Di Jawatan
 • Sektor  Kerja   :   Swasta/Kerajaan
 • Syarat  Lulus   :   Rujuk Di Jawatan
 • Status  Kerja    :   Tetap  / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Untuk memohon, Langkah pertama ialah anda perlu daftar masuk (Login) atau jika anda masih belum mendaftar sebagai pencari kerja, Sila daftar  terlebih dahulu di website penyedia jawatan tersebut.

Permohonan hendaklah sampai sebelum/pada tarikh tutup yang ditetapkan dan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan dalam iklan (Rujuk Jawatan).

Dapatkan jawatan kosong terkini di channel Telegram, Whatsapp dan Facebook , Join Sekarang kami akan update terus ke Phone anda.

Hanya calon yang di senarai pendek sahaja akan dipanggil untuk temuduga. Sila rujuk maklumat penuh jawatan dan link mohon online di bawah .

Penafian: Semua iklan jawatan kosong hanya sah pada tarikh yang dipaparkan sahaja. Segala masaalah dan salah faham yang timbul adalah bukan tanggungjawab kami.

Maklumat Penuh Jawatan > [Mohon Online]

4.3K Shares