Jawatan Kosong

Mohon Sekarang, 3 Jawatan Kosong di Percetakan Nasional Malaysia Berhad Mohon Sekarang, 3 Jawatan Kosong di Percetakan Nasional Malaysia Berhad
Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Percetakan Nasional Malaysia Berhad yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang... Mohon Sekarang, 3 Jawatan Kosong di Percetakan Nasional Malaysia Berhad

Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Percetakan Nasional Malaysia Berhad yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi jawatan di sektor Kerajaan dan Swasta di Percetakan Nasional Malaysia Berhad  ada seperti dibawah :-

Senarai Jawatan Kosong :

  1. Financial Analyst / Finance Executive
  2. Software Developer
  3. Temporary Staff

Maklumat Jawatan Kosong :

  • Tarikh Tutup : 27 Mac 2021
  • Lokasi : Selangor dan Kuala Lumpur
  • Sektor : Kerajaan Berkanun
  • Kelulusan Minimum : Rujuk Iklan
  • Status Pelantikan :Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan jawatan kosong tersebut masing-masing (Sila Rujuk Iklan).

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Klik Maklumat dan Cara Permohonan di bawah untuk senarai lengkap jawatan.

Maklumat Jawatan & Cara Permohonan

50 Shares