Jawatan Kosong

Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Media Digital Johor, Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang sedang mencari... Jawatan Kosong Terkini Di Media Digital Johor (MDJ), Mohon Sekarang

Jawatan Kosong Media Digital Johor, Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Media Digital Johor adalah seperti dibawah.

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Pembantu Operasi N11
 2. Pemandu Kenderaan H11
 3. Penolong Akauntan W29
 4. Setiausaha Pejabat N29
 5. Pegawai Undang-Undang L41
 6. Pegawai Penerangan S41
 7. Pegawai Teknologi Maklumat F41
 8. Penolong Pegawai Tadbir N29
 9. Penolong Peg.Tek. Maklumat FA29
 10. Penolong Pereka Grafik B29
 11. Jurufotografi (Jurufoto) B29
 12. Jurufotografi (Juruvideo) B29
 13. Pembantu Tadbir (P/Operasi) N19
 14. Pembantu Tadbir (Kewangan) W19

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup : 13 Sept 2022
 • Lokasi : Negeri Johor
 • Sektor : Swasta / Kerajaan
 • Kelulusan  : Rujuk Iklan
 • Status : Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Untuk memohon, Langkah pertama ialah anda perlu daftar masuk (Login) atau jika anda masih belum mendaftar sebagai pencari kerja, Sila daftar  terlebih dahulu di website penyedia jawatan tersebut.

Sila rujuk Maklumat Jawatan Dan Borang di bawah untuk info jawatan yang lengkap.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di dalam iklan jawatan kosong tersebut.

Beratus-ratus lagi Jawatan Kosong di Group Telegram Dan Whatsapp kami , Join Sekarang kami akan update  terus ke Phone anda.

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil untuk temuduga.  Jom sama-sama kita bantu kita dengan hanya share jawatan kosong ini kepada kawan-kawan yang atau sedang mencari pekerjaan .

Penafian: Untuk pengetahuan, Semua iklan jawatan kosong ini hanya sah pada tarikh yang dipaparkan sahaja. Sila rujuk artikel ini dengan betul dan teliti maklumat tarikh post ini dibuat. Segala kerumitan, masalah dan salah faham yang timbul melibatkan tarikh iklan kekosongan jawatan ini adalah bukan tanggungjawab kami. Sekian terima kasih.

414 Shares