Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Terkini Yayasan Felda, Pelbagai Kekosongan Di Tawarkan Jawatan Kosong Terkini Yayasan Felda, Pelbagai Kekosongan Di Tawarkan
Jawatan Kosong Terkini Di Yayasan Felda, Mereka Yang Berminat Dan Layak Boleh Mohon Sekarang. Bagi yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja... Jawatan Kosong Terkini Yayasan Felda, Pelbagai Kekosongan Di Tawarkan

Jawatan Kosong Terkini Di Yayasan Felda, Mereka Yang Berminat Dan Layak Boleh Mohon Sekarang.

Bagi yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor kerajaan atau swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Yayasan Felda adalah seperti di bawah.

Senarai Jawatan Kosong :

  1. Pendidik (Taska)
  2. Jururawat Terlatih
  3. Jurutera/Juruteknik
  4. Pen. Pegawai Tadbir (Kewangan)

Maklumat Jawatan Kosong :

  • Tarikh  Tutup    :    02 Mei 2023
  • Lokasi   Kerja    :    Rujuk  Jawatan
  • Sektor   Kerja    :    Swasta/Kerajaan
  • Syarat   Lulus    :    Rujuk  Jawatan
  • Status   Kerja     :    Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Untuk memohon, Langkah pertama ialah anda perlu daftar masuk (Login) atau jika anda masih belum mendaftar sebagai pencari kerja, Sila daftar  terlebih dahulu di website penyedia jawatan tersebut.

Permohonan hendaklah sampai sebelum/pada tarikh tutup yang ditetapkan dan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan dalam iklan (Rujuk Jawatan).

Dapatkan jawatan kosong terkini di channel Telegram, Whatsapp dan Facebook , Join Sekarang kami akan update terus ke Phone anda.

Hanya calon yang di senarai pendek sahaja akan dipanggil untuk temuduga. Sila rujuk maklumat penuh dan link mohon online di bawah .

Penafian: Semua iklan jawatan kosong hanya sah pada tarikh yang dipaparkan sahaja. Segala masaalah dan salah faham yang timbul adalah bukan tanggungjawab kami.

751 Shares