Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM), Pelbagai Jawatan Jawatan Kosong Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM), Pelbagai Jawatan
Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM) yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa... Jawatan Kosong Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM), Pelbagai Jawatan

Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM) yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi jawatan di sektor Kerajaan dan Swasta di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM) ada seperti dibawah .

Join Telegram kami untuk info yang lagi pantas t.me/jwatankosongblog

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Pensyarah (Universiti / Perubatan)
 2. Jurutera J41
 3. Pengawai Tadbir N41
 4. Penolong Pegawai Sains C29
 5. Penolong Pegawai Teknologi Maklumat FA29
 6. Penolong Pegawai Tadbir N29
 7. Penolong Pegawai Hal Ehwal Islam S29
 8. Penolong Pegawai Perubatan U29
 9. Jurufotografi / Juruvideo B19
 10. Pembantu Keselamatan KP19
 11. Pembantu Pembedahan Pergigian U19
 12. Pengawal Keselamatan KP11
 13. Penolong Pegawai Sains C29
 14. Pustakawan S41

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup : 28 Mei 2021
 • Lokasi : Kuala Lumpur
 • Sektor : Swasta /Kerajaan
 • Kelulusan Minimum : Rujuk Iklan
 • Status Pelantikan :Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan jawatan kosong tersebut masing-masing (Sila Rujuk Iklan).

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Klik Maklumat dan Cara Permohonan di bawah untuk senarai lengkap jawatan.

Maklumat Jawatan & Cara Permohonan

83 Shares