Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Terkini Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS), Mohon Sekarang Jawatan Kosong Terkini Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS), Mohon Sekarang
Jawatan Kosong Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS), Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang... Jawatan Kosong Terkini Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS), Mohon Sekarang

Jawatan Kosong Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS), Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS) adalah seperti dibawah.

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Pembantu Operasi Gred N11
 2. Juruteknik Komputer Gred FT19
 3. Pegawai Hal Ehwal Islam Gred S41
 4. Penolong Pegawai Tadbir Gred N29
 5. Penolong Juruukur Bahan Gred JA29
 6. Pembantu Hal Ehwal Islam Gred S19
 7. Pembantu Hal Ehwal Islam Gred S19
 8. Penolong Jurutera (Awam) Gred JA29
 9. Penolong Jurutera (Elektrik) Gred JA29
 • Maklumat Penuh Jawatan Dibawah

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh  Tutup  :   16 March 2023
 • Lokasi  Kerja   :   Rujuk Di Jawatan
 • Sektor  Kerja   :   Swasta/Kerajaan
 • Syarat  Lulus   :   Rujuk Di Jawatan
 • Status  Kerja    :   Tetap  / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Untuk memohon, Langkah pertama ialah anda perlu daftar masuk (Login) atau jika anda masih belum mendaftar sebagai pencari kerja, Sila daftar  terlebih dahulu di website penyedia jawatan tersebut.

Permohonan hendaklah sampai sebelum/pada tarikh tutup yang ditetapkan dan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan dalam iklan (Rujuk Jawatan).

Dapatkan jawatan kosong terkini di channel Telegram, Whatsapp dan Facebook , Join Sekarang kami akan update terus ke Phone anda.

Hanya calon yang di senarai pendek sahaja akan dipanggil untuk temuduga. Sila rujuk maklumat penuh jawatan dan link mohon online di bawah .

Penafian: Semua iklan jawatan kosong hanya sah pada tarikh yang dipaparkan sahaja. Segala masaalah dan salah faham yang timbul adalah bukan tanggungjawab kami.

Maklumat Penuh Jawatan > [Mohon Online]

49 Shares