Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Terkini Di Suruhanjaya Perkhidmatan Negeri Kelantan Jawatan Kosong Terkini Di Suruhanjaya Perkhidmatan Negeri Kelantan
Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Negeri Kelantan, Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang sedang... Jawatan Kosong Terkini Di Suruhanjaya Perkhidmatan Negeri Kelantan

Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Negeri Kelantan, Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Negeri Kelantan adalah seperti dibawah.

Join Telegram & Whatsapp dan Facebook kami untuk update lagi pantas terus ke Phone anda :

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Jurutera Gred J52
 2. Jurutera Gred J48
 3. Jurutera Gred J44
 4. Jurutera Gred J41
 5. Pemelihara Hutan Gred G44
 6. Pemelihara Hutan Gred G41
 7. Pegawai Pertanian Gred G41
 8. Pegawai Veterinar Gred GV41
 9. Pegawai Veterinar Gred GV54

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup : 22 Disember 2021
 • Lokasi : Negeri Kelantan
 • Sektor : Swasta / Kerajaan
 • Kelulusan  : Rujuk Iklan
 • Status : Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Untuk memohon, Langkah pertama ialah anda perlu daftar masuk (Login) atau jika anda masih belum mendaftar sebagai pencari kerja, Sila daftar  terlebih dahulu di website penyedia jawatan tersebut. Sila rujuk maklumat jawatan dan borang  di bawah untuk info lengkap.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di dalam iklan jawatan kosong tersebut.

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Sila rujuk maklumat jawatan dan borang di bawah untuk senarai lengkap.

Lain-Lain Jawatan Kosong :

Jom sama-sama kita bantu kita dengan hanya share jawatan kosong ini kepada kawan-kawan yang sedang mencari pekerjaan. Semoga bermanfaat kepada semua.

Sumber : Maklumat Jawatan Dan Borang

422 Shares