Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Perbadanan Pengurusan Sisa Pepejal dan Pembersihan Awam (SWCorp) Jawatan Kosong Perbadanan Pengurusan Sisa Pepejal dan Pembersihan Awam (SWCorp)
Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Perbadanan Pengurusan Sisa Pepejal dan Pembersihan Awam (SWCorp) yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup... Jawatan Kosong Perbadanan Pengurusan Sisa Pepejal dan Pembersihan Awam (SWCorp)

Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Perbadanan Pengurusan Sisa Pepejal dan Pembersihan Awam (SWCorp) yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi jawatan di sektor Kerajaan dan Swasta di Perbadanan Pengurusan Sisa Pepejal dan Pembersihan Awam (SWCorp) ada seperti dibawah .

Join Telegram kami untuk info yang lagi pantas t.me/jwatankosongblog

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Jurutera J41
 2. Pegawai Undang-Undang L41
 3. Pegawai Tadbir N41
 4. Pegawai Penguatkuasa KP41
 5. Juruukur Bahan J41
 6. Penolong Jurutera JA29
 7. Penolong Pegawai Tadbir N29
 8. Penolong Pegawai Penguatkuasa KP29
 9. Pembantu Tadbir (Perkeranian / Operasi) N19
 10. Penolong Pegawai Undang-Undang L29

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup : 30 April 2021
 • Lokasi : Rujuk Iklan
 • Sektor : Swasta /Kerajaan
 • Kelulusan Minimum : Rujuk Iklan
 • Status Pelantikan :Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan jawatan kosong tersebut masing-masing (Sila Rujuk Iklan).

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Klik Maklumat dan Cara Permohonan di bawah untuk senarai lengkap jawatan.

Maklumat Jawatan & Cara Permohonan

28 Shares