Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Di Majlis Daerah Yong Peng (MDYP), Mohon Sekarang Jawatan Kosong Di Majlis Daerah Yong Peng (MDYP), Mohon Sekarang
Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Majlis Daerah Yong Peng (MDYP) yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa... Jawatan Kosong Di Majlis Daerah Yong Peng (MDYP), Mohon Sekarang

Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Majlis Daerah Yong Peng (MDYP) yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi jawatan di sektor Kerajaan dan Swasta di Majlis Daerah Yong Peng (MDYP) ada seperti dibawah :-

Senarai Jawatan Kosong :

 1. PEGAWAI TADBIR GRED N41
 2. PENOLONG PEGAWAI TADBIR GRED N29
 3. PENOLONG PEGAWAI PENILAIAN GRED W29
 4. PENOLONG PEGAWAI PERANCANG BANDAR DAN DESA GRED JA29
 5. PENOLONG PEGAWAI SENIBINA GRED JA29
 6. PENOLONG JURUTERA GRED JA29
 7. PENOLONG PEGAWAI KESIHATAN PERSEKITARAN GRED U29
 8. PEMBANTU KEMAHIRAN GRED H19
 9. PEMBANTU TADBIR PERKERANIAN OPERASI (PENGUATKUASAAN) GRED N19
 10. PEMANDU KENDERAAN GRED H11
 11. PEMBANTU AWAM GRED H11

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup : 15 Mac 2021
 • Lokasi : Johor
 • Sektor : Kerajaan
 • Kelulusan Minimum : Rujuk Iklan
 • Status Pelantikan :Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan jawatan kosong tersebut masing-masing (Sila Rujuk Iklan).

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Klik Maklumat dan Cara Permohonan di bawah untuk senarai lengkap jawatan.

Maklumat Jawatan & Cara Permohonan

88 Shares