Jawatan Kosong

Jawatan Kosong DHL Information Services (Asia-Pacific) Sdn. Bhd, Tarikh Tutup 15 Mei 2021 Jawatan Kosong DHL Information Services (Asia-Pacific) Sdn. Bhd, Tarikh Tutup 15 Mei 2021
Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di DHL Information Services (Asia-Pacific) Sdn. Bhd yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk... Jawatan Kosong DHL Information Services (Asia-Pacific) Sdn. Bhd, Tarikh Tutup 15 Mei 2021

Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di DHL Information Services (Asia-Pacific) Sdn. Bhd yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi jawatan di sektor Kerajaan dan Swasta di DHL Information Services (Asia-Pacific) Sdn. Bhd ada seperti dibawah .

Join Telegram kami untuk info yang lagi pantas t.me/jwatankosongblog

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Telesales Executive
 2. Pembantu Gudang (Shah Alam)
 3. Application Manager – WMS
 4. Security Supervisor (KLIA)
 5. Graduate Trainee (Application Support)
 6. Technical Design & Development Specialist (Oracle HCM Cloud, Oracle Intgr Cloud)
 7. Software Engineer (.Net)
 8. Associate Data Engineer (Power BI)
 9. Business Analyst
 10. Internship for Business Studies/Administration Students (Internship)
 11. External Resource Specialist
 12. Application Support Specialist (Unix,Shell Scripting & Oracle SQL)
 13. Internship for Business Studies/Administration Students (Internship)
 14. Internship for Accounting Students (Internship)

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup : 15 Mei 2021
 • Lokasi : Selangor
 • Sektor : Swasta /Kerajaan
 • Kelulusan Minimum : Rujuk Iklan
 • Status Pelantikan :Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan jawatan kosong tersebut masing-masing (Sila Rujuk Iklan).

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Klik Maklumat dan Cara Permohonan di bawah untuk senarai lengkap jawatan.

Maklumat Jawatan & Cara Permohonan

277 Shares