Jawatan Kosong

Pos Malaysia Berhad Buka Pengambilan Pelbagai Jawatan Kosong Terkini, Mohon Sekrang Pos Malaysia Berhad Buka Pengambilan Pelbagai Jawatan Kosong Terkini, Mohon Sekrang
Jawatan Kosong Terkini Di Pos Malaysia Berhad, Berminat Dan Layak Boleh Mohon Sekarang. Mereka yang mencari kerja kosong dan berminat bekerja di sektor kerajaan... Pos Malaysia Berhad Buka Pengambilan Pelbagai Jawatan Kosong Terkini, Mohon Sekrang

Jawatan Kosong Terkini Di Pos Malaysia Berhad, Berminat Dan Layak Boleh Mohon Sekarang.

Mereka yang mencari kerja kosong dan berminat bekerja di sektor kerajaan atau swasta yang berkelayakan adalah dipelawa memohon sekarang.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Pos Malaysia Berhad adalah seperti dibawah.

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Procurement Buyer
 2. POS Malaysia Protege
 3. Senior Program Manager
 4. Procurement Category Lead
 5. Intern – Facility Management
 6. Senior Executive, Corporate Secretarial
 7. Senior Manager, Corporate Secretarial

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh  Tutup  :   Rujuk Di Jawatan
 • Lokasi  Kerja   :   Rujuk Di Jawatan
 • Sektor  Kerja   :   Swasta/Kerajaan
 • Syarat  Lulus   :   Rujuk Di Jawatan
 • Status  Kerja    :   Tetap  / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Untuk memohon, Langkah pertama ialah anda perlu daftar masuk (Login) atau jika anda masih belum mendaftar sebagai pencari kerja, Sila daftar  terlebih dahulu di website penyedia jawatan tersebut.

Permohonan hendaklah sampai sebelum/pada tarikh tutup yang ditetapkan dan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan dalam iklan (Rujuk Jawatan).

Dapatkan jawatan kosong terkini di channel Telegram, Whatsapp dan Facebook , Join Sekarang kami akan update terus ke Phone anda.

Hanya calon yang di senarai pendek sahaja akan dipanggil untuk temuduga. Sila rujuk maklumat penuh jawatan dan link mohon online di bawah .

Penafian: Semua iklan jawatan kosong hanya sah pada tarikh yang dipaparkan sahaja. Segala masaalah dan salah faham yang timbul adalah bukan tanggungjawab kami.

1.3K Shares