Jawatan Kosong

Penyertaan Sukarelawan Kesihatan Bagi Menangani Pandemik COVID-19 Seluruh Negara Penyertaan Sukarelawan Kesihatan Bagi Menangani Pandemik COVID-19 Seluruh Negara
Jawatan Kosong Penyertaan Sukarelawan Kesihatan, Pelbagai jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang berminat dan berkelayakan... Penyertaan Sukarelawan Kesihatan Bagi Menangani Pandemik COVID-19 Seluruh Negara

Jawatan Kosong Penyertaan Sukarelawan Kesihatan, Pelbagai jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang berminat dan berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Penyertaan Sukarelawan Kesihatan ada seperti dibawah .

Join Telegram kami untuk info yang lagi pantas t.me/jwatankosongblog

Senarai Jawatan Kosong :

 1. PEGAWAI PERUBATAN
 2. PEGAWAI PERGIGIAN
 3. PENOLONG PEGAWAI PERUBATAN
 4. JURURAWAT
 5. PEGAWAI KESIHATAN PERSEKITARAN
 6. PENOLONG PEGAWAI KESIHATAN PERSEKITARAN
 7. JURUTEKNOLOGI MAKMAL PERUBATAN

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup : Rujuk Iklan
 • Lokasi : Seluruh Negara
 • Sektor : Swasta /Kerajaan
 • Kelulusan Minimum : Rujuk Iklan
 • Status Pelantikan :Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan jawatan kosong tersebut masing-masing (Sila Rujuk Iklan).

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Klik Maklumat dan Cara Permohonan di bawah untuk senarai lengkap jawatan.

Maklumat Jawatan & Cara Permohonan

0 Shares