Jawatan Kosong

Pelbagai Jawatan Kosong Di S P Setia Berhad, Mohon Online Sekarang Pelbagai Jawatan Kosong Di S P Setia Berhad, Mohon Online Sekarang
Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di S P Setia Berhad yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang... Pelbagai Jawatan Kosong Di S P Setia Berhad, Mohon Online Sekarang

Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di S P Setia Berhad yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi jawatan di sektor Kerajaan dan Swasta di S P Setia Berhad ada seperti dibawah :-

Senarai Jawatan Kosong :

 1. TECHNICAL ASSISTANT (BERTAM)
 2. CHAUFFEUR – 210021
 3. EXECUTIVE, SALES & MARKETING (2 YEARS CONTRACT) – 210055
 4. EXECUTIVE, CREDIT ADMINISTRATION (JOHOR)
 5. SENIOR EXECUTIVE, RISK MANAGEMENT – 210015
 6. LORRY DRIVER – (JOHOR)
 7. EXECUTIVE, CONTRACTS ADMINISTRATION – 200144
 8. EXECUTIVE, CONTRACTS ADMINISTRATION – 210046
 9. EXECUTIVE, CONTRACTS ADMINISTRATION – 210051
 10. EXECUTIVE, CONTRACTS ADMINISTRATION – 210007
 11. EXECUTIVE, FINANCE (JOHOR)
 12. COMPANY DRIVER – 210017
 13. CREDIT ADMINISTRATION ASSISTANT
 14. EXECUTIVE, GROUP CONTRACTS
 15. PROJECT ENGINEER (BERTAM)
 16. EXECUTIVE, FINANCE – 210027
 17. PAYROLL EXECUTIVE

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup : Rujuk Iklan
 • Lokasi : Selangor
 • Sektor : Swasta
 • Kelulusan Minimum : Rujuk Iklan
 • Status Pelantikan :Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan jawatan kosong tersebut masing-masing (Sila Rujuk Iklan).

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Klik Maklumat dan Cara Permohonan di bawah untuk senarai lengkap jawatan.

Maklumat Jawatan & Cara Permohonan

175 Shares