Jawatan Kosong

Pelbagai Jawatan Kosong Di Genting Malaysia Berhad, Mohon Online Sekarang Pelbagai Jawatan Kosong Di Genting Malaysia Berhad, Mohon Online Sekarang
Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Genting Malaysia Berhad yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang sedang... Pelbagai Jawatan Kosong Di Genting Malaysia Berhad, Mohon Online Sekarang

Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Genting Malaysia Berhad yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi jawatan di sektor Kerajaan dan Swasta di Genting Malaysia Berhad ada seperti dibawah :-

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Clerk
 2. Seamstress (Tukang Jahit)
 3. Executive – Contract Management (Development)
 4. Internship for Accounting Students (Internship)
 5. Waiter/Waitress
 6. Senior Software Engineer – Middleware
 7. Commis I/II
 8. Head – IT Security Operations
 9. Security Guard (Polis Bantuan)
 10. F&B Cashier
 11. Senior Developer – Development SAP
 12. Tax Manager
 13. Senior Executive – Media Relations
 14. Engineering Executive (BO Chargeman)
 15. Operation Executive (Chin Swee Temple)
 16. Human Resource Executive (Industrial Relations)
 17. Assistant Manager – Risk Management
 18. Data Analyst
 19. Executive – Risk Management
 20. Assistant Manager – SAP Basis
 21. Internship for Computer/IT Students (Internship)
 22. Training Manager

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup : Rujuk Iklan
 • Lokasi : Pahang, Kuala Lumpur
 • Sektor : Swasta
 • Kelulusan Minimum : Rujuk Iklan
 • Status Pelantikan :Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan jawatan kosong tersebut masing-masing (Sila Rujuk Iklan).

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Klik Maklumat dan Cara Permohonan di bawah untuk senarai lengkap jawatan.

Maklumat Jawatan & Cara Permohonan

32 Shares