Jawatan Kosong

Pelbagai Jawatan Kosong Bank Pertanian Malaysia Berhad (Agrobank) Pelbagai Jawatan Kosong Bank Pertanian Malaysia Berhad (Agrobank)
Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Bank Pertanian Malaysia Berhad (Agrobank) yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa... Pelbagai Jawatan Kosong Bank Pertanian Malaysia Berhad (Agrobank)

Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Bank Pertanian Malaysia Berhad (Agrobank) yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi jawatan di sektor Kerajaan dan Swasta di Bank Pertanian Malaysia Berhad (Agrobank) ada seperti dibawah :-

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Executive, Corporate Strategic Planning & Portfolio Management
 2. Secretary, Chief Credit Officer
 3. Section Head, Treasury Processing & Settlement – Operations Management Division
 4. Section Head, Capital Risk
 5. Section Head, Product Development (Retail & Deposits)
 6. Branch Manager – Nationwide
 7. Manager, Product Development & Structuring
 8. Executive, Direct Sales (Personal Financing) – Contract
 9. Unit Head, System Audit – Internal Audit Division
 10. Executive – Market Risk Analytics

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup : Rujuk Iklan
 • Lokasi : Kuala Lumpur, Selangor
 • Sektor : Swasta
 • Kelulusan Minimum : Rujuk Iklan
 • Status Pelantikan :Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan jawatan kosong tersebut masing-masing (Sila Rujuk Iklan).

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Klik Maklumat dan Cara Permohonan di bawah untuk senarai lengkap jawatan.

Maklumat Jawatan & Cara Permohonan

19 Shares