Jawatan Kosong

Mohon Sekarang, Jawatan Kosong Lembaga Lebuhraya Malaysia (LLM) Mohon Sekarang, Jawatan Kosong Lembaga Lebuhraya Malaysia (LLM)
Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Lembaga Lebuhraya Malaysia (LLM) yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang... Mohon Sekarang, Jawatan Kosong Lembaga Lebuhraya Malaysia (LLM)

Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Lembaga Lebuhraya Malaysia (LLM) yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi jawatan di sektor Kerajaan dan Swasta di Lembaga Lebuhraya Malaysia (LLM) ada seperti dibawah :-

Senarai Jawatan Kosong :

  1. Penolong Pegawai Tadbir N29

Maklumat Jawatan Kosong :

  • Tarikh Tutup : 08 Mac 2021
  • Lokasi : Rujuk Iklan
  • Sektor : Kerajaan 
  • Kelulusan Minimum : Rujuk Iklan
  • Status Pelantikan :Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan jawatan kosong tersebut masing-masing (Sila Rujuk Iklan).

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Klik Maklumat Jawatan dan Cara Permohonan di bawah untuk senarai lengkap jawatan.

Maklumat Jawatan & Cara Permohonan

62 Shares