Jawatan Kosong

Mohon Sekarang, Jawatan Kosong Terbaru Di Khind Holdings Berhad Mohon Sekarang, Jawatan Kosong Terbaru Di Khind Holdings Berhad
Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Khind Holdings Berhad yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang sedang... Mohon Sekarang, Jawatan Kosong Terbaru Di Khind Holdings Berhad

Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Khind Holdings Berhad yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi jawatan di sektor Kerajaan dan Swasta di Khind Holdings Berhad ada seperti dibawah :-

Senarai Jawatan Kosong :

  1. Admin Executive
  2. Talent Development Manager (Performance Management & Training)
  3. Internship for Sales & Marketing Students (Internship)
  4. Internship for Sales & Marketing Students (Internship)

Maklumat Jawatan Kosong :

  • Tarikh Tutup : 14 Mac 2021
  • Lokasi : Selangor
  • Sektor : Kerajaan 
  • Kelulusan Minimum : Rujuk Iklan
  • Status Pelantikan :Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan jawatan kosong tersebut masing-masing (Sila Rujuk Iklan).

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Klik Maklumat dan Cara Permohonan di bawah untuk senarai lengkap jawatan.

Maklumat Jawatan & Cara Permohonan

69 Shares