Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM), Tarikh Tutup 17 Mei 2021 Jawatan Kosong Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM), Tarikh Tutup 17 Mei 2021
Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk... Jawatan Kosong Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM), Tarikh Tutup 17 Mei 2021

Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi jawatan di sektor Kerajaan dan Swasta di Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) ada seperti dibawah .

Join Telegram kami untuk info yang lagi pantas t.me/jwatankosongblog

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Pegawai Keselamatan Kp48
 2. Juruaudit W48
 3. Pegawai Teknologi Maklumat F41
 4. Pustakawan S41
 5. Pegawai Pergigian UG41
 6. Juruaudit W41
 7. Penolong Pegawai Sains C29
 8. Penolong Pegawai Tadbir N29
 9. Penolong Akauntan W29
 10. Pembantu Keselamatan KP19
 11. Pembantu Tadbir (Hal Ehwal Islam) N19
 12. Pembantu Pustakawan S19
 13. Pembantu Hal Ehwal Islam S19
 14. Pembantu Awam (Penyelamat) H11
 15.  Pembantu Operasi N11

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup : 17 Mei 2021
 • Lokasi : Johor
 • Sektor : Swasta /Kerajaan
 • Kelulusan Minimum : Rujuk Iklan
 • Status Pelantikan :Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan jawatan kosong tersebut masing-masing (Sila Rujuk Iklan).

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Klik Maklumat dan Cara Permohonan di bawah untuk senarai lengkap jawatan.

Maklumat Jawatan & Cara Permohonan

111 Shares