Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), Tarikh Tutup 30 Jun 2021 Jawatan Kosong Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), Tarikh Tutup 30 Jun 2021
Jawatan Kosong Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang sedang... Jawatan Kosong Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), Tarikh Tutup 30 Jun 2021

Jawatan Kosong Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi jawatan Kosong Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) ada seperti dibawah .

Join Telegram & Whatsapp kami untuk update lagi pantas terus ke Phone anda :

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Pegawai Kebudayaan B41
 2. Pegawai Sains C41
 3. Pegawai Belia Dan Sukan S41
 4. Pegawai Psikologi S41
 5. Pegawai Perubatan UD43/UD47
 6. Pegawai Pergigian UG41
 7. Penolong Pegawai Sains C29
 8. Juruteknik Komputer FT19
 9. Pembantu Keselamatan KP19
 10. Pembantu Pustakawan S19
 11. Jurupulih Perubatan U29
 12. Pembantu Pembedahan Pergigian U19
 13. Pembantu Perawatan Kesihatan U11

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup : 30 Jun 2021
 • Lokasi : Perlis
 • Sektor : Swasta /Kerajaan
 • Kelulusan Minimum : Rujuk Iklan
 • Status Pelantikan :Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan jawatan kosong tersebut masing-masing (Sila Rujuk Iklan).

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Klik Maklumat Jawatan di bawah untuk senarai lengkap jawatan.

[ Maklumat Jawatan ]

282 Shares