Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Universiti Malaysia Kelantan (UMK), Tarikh Tutup 09 Mei 2021 Jawatan Kosong Universiti Malaysia Kelantan (UMK), Tarikh Tutup 09 Mei 2021
Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Universiti Malaysia Kelantan (UMK) yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang... Jawatan Kosong Universiti Malaysia Kelantan (UMK), Tarikh Tutup 09 Mei 2021

Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Universiti Malaysia Kelantan (UMK) yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi jawatan di sektor Kerajaan dan Swasta di Universiti Malaysia Kelantan (UMK) ada seperti dibawah .

Join Telegram kami untuk info yang lagi pantas t.me/jwatankosongblog

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Arkitek Landskap – Gred J41
 2. Jurutera (Elektrik) – Gred J41
 3. Pegawai Tadbir – Gred N41
 4. Pegawai Tadbir (Undang-Undang) – Gred N41
 5. Pustakawan – Gred S41
 6. Penolong Jurutera – Gred JA29
 7. Penolong Pegawai Sains – Gred C29
 8. Penolong Pegawai Farmasi – Gred U29
 9. Penolong Pegawai Perubatan – Gred U29
 10. Penolong Pegawai Teknologi Maklumat – Gred FA29
 11. Pembantu Pustakawan – Gred S19
 12. Pembantu Penyediaan Makanan – Gred N19
 13. Penjaga Jentera Elektrik – Gred J19
 14. Jurutera – Gred J41

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup : 09 Mei 2021
 • Lokasi : Kelantan
 • Sektor : Swasta /Kerajaan
 • Kelulusan Minimum : Rujuk Iklan
 • Status Pelantikan :Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan jawatan kosong tersebut masing-masing (Sila Rujuk Iklan).

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Klik Maklumat dan Cara Permohonan di bawah untuk senarai lengkap jawatan.

Maklumat Jawatan & Cara Permohonan

157 Shares