Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Universiti Malaya (UM) ,Berminat Mohon Online Sekarang Jawatan Kosong Universiti Malaya (UM) ,Berminat Mohon Online Sekarang
Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Universiti Malaya (UM) yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang sedang... Jawatan Kosong Universiti Malaya (UM) ,Berminat Mohon Online Sekarang

Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Universiti Malaya (UM) yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi jawatan di sektor Kerajaan dan Swasta di Universiti Malaya (UM) ada seperti dibawah .

Join Telegram kami untuk info yang lagi pantas t.me/jwatankosongblog

Senarai Jawatan Kosong :

 1. JURURAWAT U29
 2. JURUTEKNIK KOMPUTER FT19
 3. JURUTERA J41
 4. PEGAWAI BELIA DAN SUKAN S41
 5. PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT F41
 6. PEMANDU KENDERAAN H11
 7. PEMBANTU MAKMAL C19
 8. PEMBANTU PEMBEDAHAN PERGIGIAN U19
 9. PEMBANTU PERAWATAN KESIHATAN U11
 10. PEMBANTU SETIAUSAHA PEJABAT N19
 11. PEMBANTU TADBIR (KEWANGAN) W19
 12. PEMBANTU TADBIR (P/O) N19
 13. PENGAWAL KESELAMATAN KP11
 14. PENOLONG JURUTERA J29
 15. PENOLONG PEGAWAI SAINS C29
 16. PEREKA B19
 17. PUSTAKAWAN S41

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup : Rujuk Iklan
 • Lokasi : Rujuk Iklan
 • Sektor : Swasta / Kerajaan
 • Kelulusan Minimum : Rujuk Iklan
 • Status Pelantikan :Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan jawatan kosong tersebut masing-masing (Sila Rujuk Iklan).

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Klik Maklumat dan Cara Permohonan di bawah untuk senarai lengkap jawatan.

Maklumat Jawatan & Cara Permohonan

89 Shares