Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Toll Logistics (Asia) Limited, Tarikh Tutup Permohonan 10 Jun 2021 Jawatan Kosong Toll Logistics (Asia) Limited, Tarikh Tutup Permohonan 10 Jun 2021
Jawatan Kosong Toll Logistics (Asia) Limited, Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang sedang... Jawatan Kosong Toll Logistics (Asia) Limited, Tarikh Tutup Permohonan 10 Jun 2021

Jawatan Kosong Toll Logistics (Asia) Limited, Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi jawatan Kosong Toll Logistics (Asia) Limited ada seperti dibawah .

Join Telegram kami untuk info yang lagi pantas t.me/jwatankosongblog

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Senior Administrator
 2. SQL Server Reporting Services (SSRS) Developer
 3. Application Developer (RedPrairie/JDA)
 4. WMS Functional Consultant
 5. Customer Service, AP Finance
 6. Pricing Manager
 7. Application Support Analyst (PowerBuilder)
 8. Senior Project Analyst
 9. Training and Development Specialist
 10. Customer Service – Export
 11. Team Leader, Export
 12. Operations Manager
 13. Application Support Analyst

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup : 10 Jun 2021
 • Lokasi : Johor
 • Sektor : Swasta /Kerajaan
 • Kelulusan Minimum : Rujuk Iklan
 • Status Pelantikan :Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan jawatan kosong tersebut masing-masing (Sila Rujuk Iklan).

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Klik Maklumat dan Cara Permohonan di bawah untuk senarai lengkap jawatan.

Maklumat Jawatan & Cara Permohonan

11 Shares