Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Terkini Universiti Sains Islam Malaysia (USIM), Mohon Sekarang Jawatan Kosong Terkini Universiti Sains Islam Malaysia (USIM), Mohon Sekarang
Jawatan Kosong Universiti Sains Islam Malaysia (USIM), Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang... Jawatan Kosong Terkini Universiti Sains Islam Malaysia (USIM), Mohon Sekarang

Jawatan Kosong Universiti Sains Islam Malaysia (USIM), Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Universiti Sains Islam Malaysia (USIM) adalah seperti dibawah.

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Pegawai Sains C41
 2. Pengawal Keselamatan KP11
 3. Penolong Juruukur Bahan JA29
 4. Pegawai Teknologi Maklumat F41
 5. Penolong Jurutera (Elektrik) JA29
 6. Penolong Pegawai Tadbir (Penerbit Rancangan) N29

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh  Tutup  : 16 Februari 2023
 • Lokasi  Kerja   : Rujuk Jawatan
 • Sektor  Kerja   : Swasta/Kerajaan
 • Syarat  Lulus   : Rujuk Jawatan
 • Status  Kerja    : Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Untuk memohon, Langkah pertama ialah anda perlu daftar masuk (Login) atau jika anda masih belum mendaftar sebagai pencari kerja, Sila daftar  terlebih dahulu di website penyedia jawatan tersebut. Sila rujuk maklumat jawatan dan borang  di bawah untuk info lengkap.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di dalam iklan jawatan kosong tersebut.

Dapatkan jawatan kosong terkini di channel Telegram dan Whatsapp , Join Sekarang kami akan update terus ke Phone anda.

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Sila rujuk maklumat jawatan dan borang di bawah untuk senarai lengkap.

Lain-Lain Jawatan Kosong :

Jom sama-sama kita bantu kita dengan hanya share jawatan kosong ini kepada kawan-kawan yang sedang mencari pekerjaan. Semoga bermanfaat kepada semua.

Mohon : Maklumat Jawatan Dan Borang

491 Shares