Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Terkini Suruhanjaya Perkhidmatan Negeri Terengganu (SPN Terengganu) Jawatan Kosong Terkini Suruhanjaya Perkhidmatan Negeri Terengganu (SPN Terengganu)
Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Negeri Terengganu (SPN Terengganu), Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Bagi yang... Jawatan Kosong Terkini Suruhanjaya Perkhidmatan Negeri Terengganu (SPN Terengganu)

Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Negeri Terengganu (SPN Terengganu), Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Bagi yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Negeri Terengganu (SPN Terengganu) adalah seperti dibawah.

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Pegawai Teknologi Makanan Gred C41
 2. Penolong Pegawai Teknologi Makanan Gred C29
 3. Penghulu Gred NP29
 4. Penolong Pegawai Tanah Gred NT29
 5. Penolong Pegawai Pertanian Gred G29
 6. Penolong Pegawai Veterinar Gred G29
 7. Penolong Pemelihara Hutan Gred G29
 8. Pengawas Hutan Gred G19
 9. Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) Gred N19
 10. Pembantu Pembangunan Masyarakat Gred S19

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh  : 18 Disember 2022
 • Lokasi  : Negeri Terengganu
 • Sektor  : Swasta / Kerajaan
 • Syarat  : Rujuk Jawatan
 • Status  : Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Untuk memohon, Langkah pertama ialah anda perlu daftar masuk (Login) atau jika anda masih belum mendaftar sebagai pencari kerja, Sila daftar  terlebih dahulu di website penyedia jawatan tersebut.

Permohonan hendaklah sampai sebelum/pada tarikh tutup yang ditetapkan dan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan dalam iklan (Rujuk Jawatan).

Dapatkan jawatan kosong terkini di channel Telegram dan Whatsapp , Join Sekarang kami akan update terus ke Phone anda.

Hanya calon yang di senarai pendek sahaja akan dipanggil untuk temuduga. Sila rujuk maklumat penuh jawatan dan permohonan di bawah .

Penafian: Semua iklan jawatan kosong hanya sah pada tarikh yang dipaparkan sahaja. Segala masaalah dan salah faham yang timbul adalah bukan tanggungjawab kami.

4.3K Shares