Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Terkini Staff J&T Express (Malaysia) Sdn Bhd 2021 Jawatan Kosong Terkini Staff J&T Express (Malaysia) Sdn Bhd 2021
Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di J&T Express yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang sedang mencari... Jawatan Kosong Terkini Staff J&T Express (Malaysia) Sdn Bhd 2021

Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di J&T Express yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi jawatan di sektor Kerajaan dan Swasta di J&T Express ada seperti dibawah :-

Senarai Jawatan Kosong :

 1. MOTORBIKE DISPATCHER
 2. VAN DISPATCHER
 3. CAR DISPATCHER
 4. STOREKEEPER
 5. DROP POINT ADMIN
 6. GATEWAY OPERATOR
 7. LORRY DRIVER
 8. GATEWAY SUPERVISOR
 9. CAR DISPATCHER
 10. Quality Network Admin
 11. Finance AR
 12. HR & Admin Manager
 13. HR & Admin Assistant
 14. HR & Admin Recruiter
 15. COURIER DRIVER
 16. DRIVER
 17. OPERATOR
 18. ADMIN
 19. SPRINTER
 20. VAN DRIVER
 21. STORE KEEPER
 22. Car Dispatcher-MALE
 23. ORTER – MALE ONLY ( Area : KOTA SYABANDAR / KRUBONG)

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup : 08 Mac 2021
 • Lokasi : Pelbagai Ngeri
 • Sektor : Swasta
 • Kelulusan Minimum : Rujuk Iklan
 • Status Pelantikan :Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan.Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan jawatan kosong tersebut masing-masing (Sila Rujuk Iklan).

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Klik maklumat dan permohonan di bawah untuk senarai lengkap jawatan.

Maklumat Jawatan & Permohonan

147 Shares