Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Terkini Majlis Bandaraya Petaling Jaya (MBPJ), Mohon Sekarang Jawatan Kosong Terkini Majlis Bandaraya Petaling Jaya (MBPJ), Mohon Sekarang
Jawatan Kosong Majlis Bandaraya Petaling Jaya (MBPJ), Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang... Jawatan Kosong Terkini Majlis Bandaraya Petaling Jaya (MBPJ), Mohon Sekarang

Jawatan Kosong Majlis Bandaraya Petaling Jaya (MBPJ), Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Majlis Bandaraya Petaling Jaya (MBPJ) adalah seperti dibawah.

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Arkitek J41
 2. Pereka Grafik B29
 3. Pembantu Awam H11
 4. Penolong Kurator S29
 5. Pembantu Muzium S19
 6. Penolong Akauntan W29
 7. Artis Budaya (Penyanyi) B29
 8. Artis Budaya (Jurulatih Tari) B21
 9. Penolong Pegawai Seni Bina JA29
 10. Penolong Pegawai Penerangan S29
 11. Penolong Arkitek Landskap JA29
 12. Penolong Jjurutera (Elektrik) JA29
 13. Penolong Pegawai Undang-Undang L29
 14. Penolong Pegawai Perancang Bandar Dan Desa JA29
 • Maklumat Penuh Jawatan Di Bawah

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh  Tutup  :   08 March 2023
 • Lokasi  Kerja   :   Rujuk Di Jawatan
 • Sektor  Kerja   :   Swasta/Kerajaan
 • Syarat  Lulus   :   Rujuk Di Jawatan
 • Status  Kerja    :   Tetap  / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Untuk memohon, Langkah pertama ialah anda perlu daftar masuk (Login) atau jika anda masih belum mendaftar sebagai pencari kerja, Sila daftar  terlebih dahulu di website penyedia jawatan tersebut.

Permohonan hendaklah sampai sebelum/pada tarikh tutup yang ditetapkan dan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan dalam iklan (Rujuk Jawatan).

Dapatkan jawatan kosong terkini di channel Telegram, Whatsapp dan Facebook , Join Sekarang kami akan update terus ke Phone anda.

Hanya calon yang di senarai pendek sahaja akan dipanggil untuk temuduga. Sila rujuk maklumat penuh jawatan dan link mohon online di bawah .

Penafian: Semua iklan jawatan kosong hanya sah pada tarikh yang dipaparkan sahaja. Segala masaalah dan salah faham yang timbul adalah bukan tanggungjawab kami.

Maklumat Penuh Jawatan > [Mohon Online]

591 Shares