Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Terkini Kumpulan Media Karangkraf Sdn Bhd, Mohon Sekarang Jawatan Kosong Terkini Kumpulan Media Karangkraf Sdn Bhd, Mohon Sekarang
Jawatan Kosong Kumpulan Media Karangkraf Sdn Bhd, Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang... Jawatan Kosong Terkini Kumpulan Media Karangkraf Sdn Bhd, Mohon Sekarang

Jawatan Kosong Kumpulan Media Karangkraf Sdn Bhd, Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Kumpulan Media Karangkraf Sdn Bhd adalah seperti dibawah.

Join Telegram & Whatsapp dan Facebook kami untuk update lagi pantas terus ke Phone anda :

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Pemandu Logistik
 2. Executive (Estimation And Costing Unit)
 3. Eksekutif Pre-Press Printing (Graphic)
 4. Eksekutif Belian
 5. Sales Executive
 6. HR Executive
 7. Pembantu Pengeluaran
 8. Wartawan Akhbar
 9. Eksekutif Jualan Iklan (Sinar Harian)
 10. Pereka Grafik

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup : Rujuk Iklan
 • Lokasi : Selangor
 • Sektor : Swasta / Kerajaan
 • Kelulusan  : Rujuk Iklan
 • Status : Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Untuk memohon, Langkah pertama ialah anda perlu daftar masuk (Login) atau jika anda masih belum mendaftar sebagai pencari kerja, Sila daftar  terlebih dahulu di website penyedia jawatan tersebut. Sila rujuk maklumat jawatan dan borang  di bawah untuk info lengkap.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di dalam iklan jawatan kosong tersebut.

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Sila rujuk maklumat jawatan dan borang di bawah untuk senarai lengkap.

Info Penuh: Maklumat Jawatan Dan Borang

42 Shares