Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Terkini Jabatan Kehakiman Syariah Malaysia, Mohon Sekarang Jawatan Kosong Terkini Jabatan Kehakiman Syariah Malaysia, Mohon Sekarang
Jawatan Kosong Jabatan Kehakiman Syariah Malaysia, Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang sedang... Jawatan Kosong Terkini Jabatan Kehakiman Syariah Malaysia, Mohon Sekarang

Jawatan Kosong Jabatan Kehakiman Syariah Malaysia, Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Jabatan Kehakiman Syariah Malaysia adalah seperti dibawah.

Senarai Jawatan Kosong :

  1. Pembantu Syariah Gred LS19
  • 3 Kekosongan, 15 Simpanan

Maklumat Jawatan Kosong :

  • Tarikh  : 18 Disember 2022
  • Lokasi  : Seluruh Negara
  • Sektor  : Swasta/Kerajaan
  • Syarat  : Rujuk Jawatan
  • Status  : Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Untuk memohon, Langkah pertama ialah anda perlu daftar masuk (Login) atau jika anda masih belum mendaftar sebagai pencari kerja, Sila daftar  terlebih dahulu di website penyedia jawatan tersebut.

Permohonan hendaklah sampai sebelum/pada tarikh tutup yang ditetapkan dan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan dalam iklan (Rujuk Jawatan).

Dapatkan jawatan kosong terkini di channel Telegram dan Whatsapp , Join Sekarang kami akan update terus ke Phone anda.

Hanya calon yang di senarai pendek sahaja akan dipanggil untuk temuduga. Sila rujuk maklumat penuh jawatan dan permohonan di bawah .

Penafian: Semua iklan jawatan kosong hanya sah pada tarikh yang dipaparkan sahaja. Segala masaalah dan salah faham yang timbul adalah bukan tanggungjawab kami.

2.6K Shares