Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Terkini Institut Penyelidikan Air Kebangsaan Malaysia (NAHRIM) Jawatan Kosong Terkini Institut Penyelidikan Air Kebangsaan Malaysia (NAHRIM)
Jawatan Kosong Institut Penyelidikan Air Kebangsaan Malaysia (NAHRIM), Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa... Jawatan Kosong Terkini Institut Penyelidikan Air Kebangsaan Malaysia (NAHRIM)

Jawatan Kosong Institut Penyelidikan Air Kebangsaan Malaysia (NAHRIM), Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Institut Penyelidikan Air Kebangsaan Malaysia (NAHRIM) adalah seperti dibawah.

Senarai Jawatan Kosong :

  1. Pegawai Penyelidik Gred Q41
  • 2 Kekosongan, 10 Simpanan

Maklumat Jawatan Kosong :

  • Tarikh  Tutup  : 12 Januari 2023
  • Lokasi  Kerja   : Seluruh Negara
  • Sektor  Kerja   : Swasta/Kerajaan
  • Syarat  Lulus   : Rujuk Jawatan
  • Status  Kerja    : Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Untuk memohon, Langkah pertama ialah anda perlu daftar masuk (Login) atau jika anda masih belum mendaftar sebagai pencari kerja, Sila daftar  terlebih dahulu di website penyedia jawatan tersebut.

Permohonan hendaklah sampai sebelum/pada tarikh tutup yang ditetapkan dan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan dalam iklan (Rujuk Jawatan).

Dapatkan jawatan kosong terkini di channel Telegram dan Whatsapp , Join Sekarang kami akan update terus ke Phone anda.

Hanya calon yang di senarai pendek sahaja akan dipanggil untuk temuduga. Sila rujuk maklumat penuh jawatan dan permohonan di bawah .

Penafian: Semua iklan jawatan kosong hanya sah pada tarikh yang dipaparkan sahaja. Segala masaalah dan salah faham yang timbul adalah bukan tanggungjawab kami.

40 Shares