Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Terkini Universiti Utara Malaysia (UUM), Mohon Sekarang Jawatan Kosong Terkini Universiti Utara Malaysia (UUM), Mohon Sekarang
Jawatan Kosong Terkini Di Universiti Utara Malaysia (UUM), Berminat Dan Layak Boleh Mohon Sekarang. Mereka yang mencari kerja kosong dan berminat bekerja di sektor... Jawatan Kosong Terkini Universiti Utara Malaysia (UUM), Mohon Sekarang

Jawatan Kosong Terkini Di Universiti Utara Malaysia (UUM), Berminat Dan Layak Boleh Mohon Sekarang.

Mereka yang mencari kerja kosong dan berminat bekerja di sektor kerajaan atau swasta yang berkelayakan adalah dipelawa memohon sekarang.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Universiti Utara Malaysia (UUM) adalah seperti dibawah.

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Pereka Gred B19
 2. Jururawat Gred U29
 3. Pemandu Kenderaan H11
 4. Pegawai Tadbir Gred N41
 5. Pembantu Akauntan Gred W19
 6. Pegawai Kebudayaan Gred B41
 7. Juruteknik Komputer Gred Ft19
 8. Penjaga Jentera Elektrik Gred J19
 9. Penolong Pegawai Tadbir Gred N29

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh  Tutup  :    08 April 2023 
 • Lokasi  Kerja   :   Rujuk Di Jawatan
 • Sektor  Kerja   :   Swasta/Kerajaan
 • Syarat  Lulus   :   Rujuk Di Jawatan
 • Status  Kerja    :   Tetap  / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Untuk memohon, Langkah pertama ialah anda perlu daftar masuk (Login) atau jika anda masih belum mendaftar sebagai pencari kerja, Sila daftar  terlebih dahulu di website penyedia jawatan tersebut.

Permohonan hendaklah sampai sebelum/pada tarikh tutup yang ditetapkan dan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan dalam iklan (Rujuk Jawatan).

Dapatkan jawatan kosong terkini di channel Telegram, Whatsapp dan Facebook , Join Sekarang kami akan update terus ke Phone anda.

Hanya calon yang di senarai pendek sahaja akan dipanggil untuk temuduga. Sila rujuk maklumat penuh jawatan dan link mohon online di bawah .

Penafian: Semua iklan jawatan kosong hanya sah pada tarikh yang dipaparkan sahaja. Segala masaalah dan salah faham yang timbul adalah bukan tanggungjawab kami.

55 Shares