Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Terkini Universiti Putra Malaysia (UPM), Mohon Sekarang Jawatan Kosong Terkini Universiti Putra Malaysia (UPM), Mohon Sekarang
Jawatan Kosong Terkini Di Universiti Putra Malaysia (UPM), Yang Berminat Boleh Mohon Sekarang. Bagi yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di... Jawatan Kosong Terkini Universiti Putra Malaysia (UPM), Mohon Sekarang

Jawatan Kosong Terkini Di Universiti Putra Malaysia (UPM), Yang Berminat Boleh Mohon Sekarang.

Bagi yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor kerajaan atau swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Universiti Putra Malaysia (UPM) adalah seperti di bawah.

Senarai Jawatan Kosong :

  1. Pegawai Tadbir N41
  2. Pegawai Teknologi Maklumat F41
  3. Pegawai Pemulihan Perubatan U41
  4. Penolong Pegawai Teknologi Maklumat FA29

Maklumat Jawatan Kosong :

  • Tarikh  Tutup   :   24 March 2023
  • Lokasi   Kerja   :   Rujuk Di Jawatan
  • Sektor   Kerja   :   Swasta /Kerajaan
  • Syarat   Lulus   :   Rujuk Di Jawatan
  • Status   Kerja    :   Tetap  / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Untuk memohon, Langkah pertama ialah anda perlu daftar masuk (Login) atau jika anda masih belum mendaftar sebagai pencari kerja, Sila daftar  terlebih dahulu di website penyedia jawatan tersebut.

Permohonan hendaklah sampai sebelum/pada tarikh tutup yang ditetapkan dan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan dalam iklan (Rujuk Jawatan).

Dapatkan jawatan kosong terkini di channel Telegram, Whatsapp dan Facebook , Join Sekarang kami akan update terus ke Phone anda.

Hanya calon yang di senarai pendek sahaja akan dipanggil untuk temuduga. Sila rujuk maklumat penuh dan link mohon online di bawah .

Penafian: Semua iklan jawatan kosong hanya sah pada tarikh yang dipaparkan sahaja. Segala masaalah dan salah faham yang timbul adalah bukan tanggungjawab kami.

81 Shares