Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Terkini Di Suruhanjaya Syarikat Malaysia SSM Jawatan Kosong Terkini Di Suruhanjaya Syarikat Malaysia SSM
Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Suruhanjaya Syarikat Malaysia SSM yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang... Jawatan Kosong Terkini Di Suruhanjaya Syarikat Malaysia SSM

Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Suruhanjaya Syarikat Malaysia SSM yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi jawatan di sektor Kerajaan dan Swasta di Suruhanjaya Syarikat Malaysia SSM ada seperti dibawah :-

Senarai Jawatan Kosong :

  1. Project Management Executive (Contract For Service)
  2. Business Analyst (Contract For Service)

Maklumat Jawatan Kosong :

  • Tarikh Tutup : 06 Mac 2021
  • Lokasi : Kuala Lumpur
  • Sektor : Swasta 
  • Kelulusan Minimum : Rujuk Iklan
  • Status Pelantikan :Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan.

Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima.

Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan jawatan kosong tersebut masing-masing (Sila Rujuk Iklan).

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Klik maklumat dan permohonan di bawah untuk senarai lengkap jawatan.

Maklumat Jawatan & Permohonan

57 Shares