Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Terkini Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA9), Mohon Sekarang Jawatan Kosong Terkini Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA9), Mohon Sekarang
Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA9), Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang sedang... Jawatan Kosong Terkini Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA9), Mohon Sekarang

Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA9), Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA9) adalah seperti dibawah.

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Pegawai Arkib Gred S41
 2. Pegawai Laut Gred AL41
 3. Pengawas Hutan Gred G19
 4. Pembantu Kemahiran Gred H19
 5. Juruteknik Komputer Gred FT19
 6. Penolong Pegawai Arkib Gred S29
 7. Penolong Pegawai Veterinar Gred G29
 8. Penolong Pemelihara Hutan Gred G29
 9. Penolong Juruukur Bahan Gred JA29
 10. Penolong Pegawai Seni Bina Gred JA29
 • (Rujuk Maklumat/Syarat Penuh Dibawah)

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh  Tutup  :   13 – 22 Feb 2023
 • Lokasi  Kerja   :   Rujuk Jawatan
 • Sektor  Kerja   :   Swasta/Kerajaan
 • Syarat  Lulus   :   Rujuk Jawatan
 • Status  Kerja    :   Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Untuk memohon, Langkah pertama ialah anda perlu daftar masuk (Login) atau jika anda masih belum mendaftar sebagai pencari kerja, Sila daftar  terlebih dahulu di website penyedia jawatan tersebut.

Permohonan hendaklah sampai sebelum/pada tarikh tutup yang ditetapkan dan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan dalam iklan (Rujuk Jawatan).

Dapatkan jawatan kosong terkini di channel Telegram dan Whatsapp , Join Sekarang kami akan update terus ke Phone anda.

Hanya calon yang di senarai pendek sahaja akan dipanggil untuk temuduga. Sila rujuk maklumat penuh jawatan dan link permohonan di bawah .

Penafian: Semua iklan jawatan kosong hanya sah pada tarikh yang dipaparkan sahaja. Segala masaalah dan salah faham yang timbul adalah bukan tanggungjawab kami.

842 Shares