Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Terkini Di SARAWAK OIL PALMS BHD, Pelbagai Kekosongan (Update) Jawatan Kosong Terkini Di SARAWAK OIL PALMS BHD, Pelbagai Kekosongan (Update)
Jawatan Kosong SARAWAK OIL PALMS BHD, Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang sedang... Jawatan Kosong Terkini Di SARAWAK OIL PALMS BHD, Pelbagai Kekosongan (Update)

Jawatan Kosong SARAWAK OIL PALMS BHD, Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong SARAWAK OIL PALMS BHD adalah seperti dibawah.

Join Telegram & Whatsapp dan Facebook kami untuk update lagi pantas terus ke Phone anda :

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Public Relations Manager
 2. Grass Cutter
 3. General Maintenance
 4. Production Operator
 5. Lab Assistant
 6. Pengendali Mesin (Lambir Palm Oil Mill)
 7. Prime Mover Driver
 8. Fabricator Marker (Lambir Palm Oil Mill)
 9. General Worker ( BalingianPalm Oil Mill )
 10. General Worker Sabaju Mill
 11. System Support Assistant
 12. Office Boy Cum Driver
 13. Environmental Officer
 14. Admin Assistant
 15. Dan Lain-Lain Lagi Jawatan …..

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup : Rujuk Iklan
 • Lokasi : Sarawak
 • Sektor : Swasta / Kerajaan
 • Kelulusan  : Rujuk Iklan
 • Status : Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Untuk memohon, Langkah pertama ialah anda perlu daftar masuk (Login) atau jika anda masih belum mendaftar sebagai pencari kerja, Sila daftar  terlebih dahulu di website penyedia jawatan tersebut. Sila rujuk maklumat jawatan dan borang  di bawah untuk info lengkap.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di dalam iklan jawatan kosong tersebut.

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Sila rujuk maklumat jawatan dan borang di bawah untuk senarai lengkap jawatan dan borang permohonan.

Maklumat Jawatan Dan Borang

57 Shares