Jawatan Kosong

Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Perusahaan Otomobil Nasional Sdn Bhd (PROTON), Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa... Jawatan Kosong Terkini Di Perusahaan Otomobil Nasional Sdn Bhd (PROTON)

Jawatan Kosong Perusahaan Otomobil Nasional Sdn Bhd (PROTON), Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Perusahaan Otomobil Nasional Sdn Bhd (PROTON) adalah seperti dibawah.

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Senior Executive, Human Capital Services
 2. Manager, Business Development
 3. Executive/Senior Executive, Market Insights
 4. Manager, Human Resource Business Partner
 5. Sr. Engineer/Engineer, Plant Quality
 6. Engineer/Sr. Engineer, Electrical & Electronics
 7. Senior Executive / Executive, Production Control
 8. Technical Trainer (After Sales)
 9. Senior Engineer, Product Development (Chassis / Exterior)
 10. Manager, Corporate Services
 11. Manager, Lubricant Business
 12. Internship Opportunities #TeamPROTON
 13. Manager, Product Marketing
 14. Manager, Customer Relationship Management 
 15. Deputy General Manager – Finance (Sales & Marketing)
 16. IT Project Manager (New Energy Vehicle Sdn. Bhd.)

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup : Rujuk Iklan
 • Lokasi : Shah Alam/Subang
 • Sektor : Swasta / Kerajaan
 • Kelulusan  : Rujuk Iklan
 • Status : Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Untuk memohon, Langkah pertama ialah anda perlu daftar masuk (Login) atau jika anda masih belum mendaftar sebagai pencari kerja, Sila daftar  terlebih dahulu di website penyedia jawatan tersebut.

Sila rujuk Maklumat Jawatan Dan Borang di bawah untuk info lengkap.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di dalam iklan jawatan kosong tersebut.

Beratus-ratus lagi Jawatan Kosong di Group Telegram Dan Whatsapp kami , Join Sekarang kami akan update  terus ke Phone anda.

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil untuk temuduga.  Jom sama-sama kita bantu kita dengan hanya share jawatan kosong ini kepada kawan-kawan yang atau sedang mencari pekerjaan .

Penafian: Untuk pengetahuan, Semua iklan jawatan kosong ini hanya sah pada tarikh yang dipaparkan sahaja. Segala kerumitan, Masaalah dan salah faham yang timbul melibatkan tarikh iklan kekosongan jawatan ini adalah bukan tanggungjawab kami.

72 Shares