Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Terkini Perbadanan Harta Intelek Malaysia (MyIPO), Mohon Sekarang Jawatan Kosong Terkini Perbadanan Harta Intelek Malaysia (MyIPO), Mohon Sekarang
Jawatan Kosong Terkini Di Perbadanan Harta Intelek Malaysia (MyIPO), Berminat Boleh Mohon Sekarang. Bagi yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di... Jawatan Kosong Terkini Perbadanan Harta Intelek Malaysia (MyIPO), Mohon Sekarang

Jawatan Kosong Terkini Di Perbadanan Harta Intelek Malaysia (MyIPO), Berminat Boleh Mohon Sekarang.

Bagi yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor kerajaan atau swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Perbadanan Harta Intelek Malaysia (MyIPO) adalah seperti dibawah.

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Jurutera Elektrik
 2. Penyambut Tetamu
 3. Pembantu Akauntan
 4. Pembantu Harta Intelek
 5. Pembantu Harta Intelek
 6. Penolong Jurutera Elektrik

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh  Tutup  :  31 March 2023
 • Lokasi  Kerja   :  Rujuk Jawatan
 • Sektor  Kerja   :  Swasta/Kerajaan
 • Syarat  Lulus   :  Rujuk Jawatan
 • Status  Kerja    :  Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Untuk memohon, Langkah pertama ialah anda perlu daftar masuk (Login) atau jika anda masih belum mendaftar sebagai pencari kerja, Sila daftar  terlebih dahulu di website penyedia jawatan tersebut.

Permohonan hendaklah sampai sebelum/pada tarikh tutup yang ditetapkan dan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan dalam iklan (Rujuk Jawatan).

Dapatkan jawatan kosong terkini di channel Telegram dan Whatsapp , Join Sekarang kami akan update terus ke Phone anda.

Hanya calon yang di senarai pendek sahaja akan dipanggil untuk temuduga. Sila rujuk maklumat penuh jawatan dan permohonan di bawah .

Penafian: Semua iklan jawatan kosong hanya sah pada tarikh yang dipaparkan sahaja. Segala masaalah dan salah faham yang timbul adalah bukan tanggungjawab kami.

 • Maklumat Penuh Jawatan   > Disini
 • Form Borang Permohonan > Disini
73 Shares