Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Terkini Perbadanan Bekalan Air Pulau Pinang Sdn Bhd (PBA) Jawatan Kosong Terkini Perbadanan Bekalan Air Pulau Pinang Sdn Bhd (PBA)
Jawatan Kosong Terkini Di Perbadanan Bekalan Air Pulau Pinang Sdn Bhd (PBA), Berminat Dan Layak Boleh Mohon Sekarang. Mereka yang mencari kerja kosong dan... Jawatan Kosong Terkini Perbadanan Bekalan Air Pulau Pinang Sdn Bhd (PBA)

Jawatan Kosong Terkini Di Perbadanan Bekalan Air Pulau Pinang Sdn Bhd (PBA), Berminat Dan Layak Boleh Mohon Sekarang.

Mereka yang mencari kerja kosong dan berminat bekerja di sektor kerajaan atau swasta yang berkelayakan adalah dipelawa memohon sekarang.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Perbadanan Bekalan Air Pulau Pinang Sdn Bhd (PBA) adalah seperti dibawah.

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Clerk (Facilities Department)
 2. Technician (Facilities Department)
 3. Senior Engineer (Production Department )
 4. Senior Executive (Human Resource Division)
 5. Technician (Facilities Department – Mechanical Unit)
 6. Senior Engineer (Quality, Safety & Health Department)
 7. Technician (Facilities Department – Water Meter Unit)
 8. It Support Officer (Information Technology Department)
 9. Senior Engineer / Senior Executive (Quality, Safety & Health Departmet)

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh  Tutup  :   Rujuk Di Jawatan
 • Lokasi  Kerja   :   Rujuk Di Jawatan
 • Sektor  Kerja   :   Swasta/Kerajaan
 • Syarat  Lulus   :   Rujuk Di Jawatan
 • Status  Kerja    :   Tetap  / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Untuk memohon, Langkah pertama ialah anda perlu daftar masuk (Login) atau jika anda masih belum mendaftar sebagai pencari kerja, Sila daftar  terlebih dahulu di website penyedia jawatan tersebut.

Permohonan hendaklah sampai sebelum/pada tarikh tutup yang ditetapkan dan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan dalam iklan (Rujuk Jawatan).

Dapatkan jawatan kosong terkini di channel Telegram, Whatsapp dan Facebook , Join Sekarang kami akan update terus ke Phone anda.

Hanya calon yang di senarai pendek sahaja akan dipanggil untuk temuduga. Sila rujuk maklumat penuh jawatan dan link mohon online di bawah .

Penafian: Semua iklan jawatan kosong hanya sah pada tarikh yang dipaparkan sahaja. Segala masaalah dan salah faham yang timbul adalah bukan tanggungjawab kami.

95 Shares