Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Terkini Majlis Perbandaran Kubang Pasu (MPKP), Mohon Sekarang Jawatan Kosong Terkini Majlis Perbandaran Kubang Pasu (MPKP), Mohon Sekarang
Jawatan Kosong Majlis Perbandaran Kubang Pasu (MPKP), Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang... Jawatan Kosong Terkini Majlis Perbandaran Kubang Pasu (MPKP), Mohon Sekarang

Jawatan Kosong Majlis Perbandaran Kubang Pasu (MPKP), Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Majlis Perbandaran Kubang Pasu (MPKP) adalah seperti dibawah.

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Pembantu Awam H11
 2. Pembantu Tadbir N19
 3. Penolong Pegawai Senibina JA29
 4. Pembantu Kesihatan Awam U19
 5. Penolong Pegawai Undang-Undang L29 
 6. Penolong Pegawai Kesihatan Persekitaran U29
 7. Dan Lain Jawatan Lagi, Rujuk Di Bawah ..

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh  Tutup  :   02 March 2023
 • Lokasi  Kerja   :   Kubang Pasu
 • Sektor  Kerja   :   Swasta/Kerajaan
 • Syarat  Lulus   :   Rujuk Jawatan
 • Status  Kerja    :   Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Untuk memohon, Langkah pertama ialah anda perlu daftar masuk (Login) atau jika anda masih belum mendaftar sebagai pencari kerja, Sila daftar  terlebih dahulu di website penyedia jawatan tersebut.

Permohonan hendaklah sampai sebelum/pada tarikh tutup yang ditetapkan dan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan dalam iklan (Rujuk Jawatan).

Dapatkan jawatan kosong terkini di channel Telegram, Whatsapp dan Facebook , Join Sekarang kami akan update terus ke Phone anda.

Hanya calon yang di senarai pendek sahaja akan dipanggil untuk temuduga. Sila rujuk maklumat penuh jawatan dan link mohon online di bawah .

Penafian: Semua iklan jawatan kosong hanya sah pada tarikh yang dipaparkan sahaja. Segala masaalah dan salah faham yang timbul adalah bukan tanggungjawab kami.

Maklumat Penuh Jawatan > [Mohon Online]

26 Shares