Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Terkini Di Majlis Perbandaran Kuantan (MPK), Tarikh Tutup 30 Oktober 2021 Jawatan Kosong Terkini Di Majlis Perbandaran Kuantan (MPK), Tarikh Tutup 30 Oktober 2021
Jawatan Kosong Majlis Perbandaran Kuantan (MPK), Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang sedang... Jawatan Kosong Terkini Di Majlis Perbandaran Kuantan (MPK), Tarikh Tutup 30 Oktober 2021

Jawatan Kosong Majlis Perbandaran Kuantan (MPK), Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Majlis Perbandaran Kuantan (MPK) adalah seperti dibawah.

Join Telegram & Whatsapp dan Facebook kami untuk update lagi pantas terus ke Phone anda :

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Penolong Pegawai Tadbir Gred n29
 2. Penolong Jurutera Gred ja29
 3. Penolong Pegawai Seni Bina Gred ja29
 4. Penolong Perancang Bandar Dan Desa Gred JA29
 5. Penolong Pegawai Teknologi Maklumat Gred FA29
 6. penolong pegawai kesihatan persekitaran gred U29
 7. Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) Gred U19
 8. Juruteknik Komputer Gred FT19
 9. Pelukis Pelan Gred JA19
 10. Pembantu Kemahiran Gred H19
 11. Pembantu Awam Gred H11  

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup : 30 Oktober 2021
 • Lokasi : Pahang
 • Sektor : Swasta / Kerajaan
 • Kelulusan  : Rujuk Iklan
 • Status : Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Untuk memohon, Langkah pertama ialah anda perlu daftar masuk (Login) atau jika anda masih belum mendaftar sebagai pencari kerja, Sila daftar  terlebih dahulu di website penyedia jawatan tersebut. Sila rujuk maklumat jawatan dan borang  di bawah untuk info lengkap.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di dalam iklan jawatan kosong tersebut.

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Sila rujuk maklumat jawatan dan borang di bawah untuk senarai lengkap jawatan dan borang permohonan.

Maklumat Jawatan Dan Borang

36 Shares