Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Terkini Di Majlis Perbandaran Bentong, Tarikh Tutup 08 November 2021 Jawatan Kosong Terkini Di Majlis Perbandaran Bentong, Tarikh Tutup 08 November 2021
Jawatan Kosong Majlis Perbandaran Bentong, Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang sedang mencari... Jawatan Kosong Terkini Di Majlis Perbandaran Bentong, Tarikh Tutup 08 November 2021

Jawatan Kosong Majlis Perbandaran Bentong, Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Majlis Perbandaran Bentong adalah seperti dibawah.

Join Telegram & Whatsapp dan Facebook kami untuk update lagi pantas terus ke Phone anda :

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Penolong Pegawai Tadbir N29
 2. Penolong Pegawai Penguatkuasa Kp29
 3. Penolong Jurutera Ja29
 4. Penolong Pegawai Kesihatan Dan Persekitaran U29
 5. Pembantu Tadbir (P/O) N19
 6. Pembantu Penguatkuasa Kp19
 7. Pembantu Kesihatan Awam U19
 8. Pembantu Akauntan W19
 9. Pembantu Penilaian W19
 10. Juruteknik Komputer Ft19 

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup : 08 November 2021
 • Lokasi : Pahang
 • Sektor : Swasta / Kerajaan
 • Kelulusan  : Rujuk Iklan
 • Status : Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Untuk memohon, Langkah pertama ialah anda perlu daftar masuk (Login) atau jika anda masih belum mendaftar sebagai pencari kerja, Sila daftar  terlebih dahulu di website penyedia jawatan tersebut. Sila rujuk maklumat jawatan dan borang  di bawah untuk info lengkap.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di dalam iklan jawatan kosong tersebut.

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Sila rujuk maklumat jawatan dan borang di bawah untuk senarai lengkap jawatan dan borang permohonan.

Info Penuh : Maklumat Jawatan Dan Borang

49 Shares