Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Terkini Di Lembaga Perumahan Negeri Pulau Pinang (LPNPP) Jawatan Kosong Terkini Di Lembaga Perumahan Negeri Pulau Pinang (LPNPP)
Jawatan Kosong Lembaga Perumahan Negeri Pulau Pinang (LPNPP), Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Bagi yang... Jawatan Kosong Terkini Di Lembaga Perumahan Negeri Pulau Pinang (LPNPP)

Jawatan Kosong Lembaga Perumahan Negeri Pulau Pinang (LPNPP), Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Bagi yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Lembaga Perumahan Negeri Pulau Pinang (LPNPP) adalah seperti dibawah.

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Eksekutif Kewangan
 2. Eksekutif Teknikal
 3. Penolong Eksekutif Pentadbiran
 4. Penolong Eksekutif Undang-Undang
 5. Pembantu Eksekutif Pentadbiran
 6. Pembantu Eksekutif Teknologi Maklumat
 7. Dan Lain-Lain Jawatan Lagi [.. Rujuk Iklan..]

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh  : 03 Januari 2023
 • Lokasi  : Pulau Pinang
 • Sektor  : Swasta/Kerajaan
 • Syarat  : Rujuk Jawatan
 • Status  : Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Untuk memohon, Langkah pertama ialah anda perlu daftar masuk (Login) atau jika anda masih belum mendaftar sebagai pencari kerja, Sila daftar  terlebih dahulu di website penyedia jawatan tersebut.

Permohonan hendaklah sampai sebelum/pada tarikh tutup yang ditetapkan dan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan dalam iklan (Rujuk Jawatan).

Dapatkan jawatan kosong terkini di channel Telegram dan Whatsapp , Join Sekarang kami akan update terus ke Phone anda.

Hanya calon yang di senarai pendek sahaja akan dipanggil untuk temuduga. Sila rujuk maklumat penuh jawatan dan permohonan di bawah .

Penafian: Semua iklan jawatan kosong hanya sah pada tarikh yang dipaparkan sahaja. Segala masaalah dan salah faham yang timbul adalah bukan tanggungjawab kami.

3.4K Shares