Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Terkini Di Jabatan Perikanan Malaysia Jawatan Kosong Terkini Di Jabatan Perikanan Malaysia
Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Jabatan Perikanan Malaysia yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang sedang mencari... Jawatan Kosong Terkini Di Jabatan Perikanan Malaysia

Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Jabatan Perikanan Malaysia yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi jawatan di sektor Kerajaan dan Swasta di Jabatan Perikanan Malaysia  ada seperti dibawah :-

Senarai Jawatan Kosong :

  • Penolong Pegawai Tadbir

Maklumat Jawatan Kosong :

  • Tarikh Tutup : 27 February 2021
  • Lokasi : Putra Jaya
  • Sektor : Kerajaan
  • Kelulusan Minimum : Rujuk Iklan
  • Status Pelantikan :Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan jawatan kosong tersebut masing-masing (Sila Rujuk Iklan).

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. – Jwatankosong.com

3 Shares