Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Terkini Berjaya Hills Resort Berhad, Mohon Sekarang Jawatan Kosong Terkini Berjaya Hills Resort Berhad, Mohon Sekarang
Jawatan Kosong Berjaya Hills Resort Berhad, Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang sedang... Jawatan Kosong Terkini Berjaya Hills Resort Berhad, Mohon Sekarang

Jawatan Kosong Berjaya Hills Resort Berhad, Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Berjaya Hills Resort Berhad adalah seperti dibawah.

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Driver
 2. Cashier
 3. Thai Chef
 4. Handyman
 5. IT Assistant
 6. Japanese Chef
 7. Spa Therapist
 8. Room Manager
 9. Waiter / Waitress
 10. Commis I ,II & III
 11. Accounts Assistant
 12. Operation Assistant
 13. Laundry Attendant
 14. Guest Relation Officer
 15. Housekeeping Attendant
 16. Japanese Tea House Assistant

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh  : 09 Disember 2022
 • Lokasi  : Kuala Lumpur
 • Sektor  : Swasta/Kerajaan
 • Syarat  : Rujuk Jawatan
 • Status  : Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Untuk memohon, Langkah pertama ialah anda perlu daftar masuk (Login) atau jika anda masih belum mendaftar sebagai pencari kerja, Sila daftar  terlebih dahulu di website penyedia jawatan tersebut.

Permohonan hendaklah sampai sebelum/pada tarikh tutup yang ditetapkan dan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan dalam iklan (Rujuk Jawatan).

Dapatkan jawatan kosong terkini di channel Telegram dan Whatsapp , Join Sekarang kami akan update terus ke Phone anda.

Hanya calon yang di senarai pendek sahaja akan dipanggil untuk temuduga. Sila rujuk maklumat penuh jawatan dan permohonan di bawah .

Penafian: Semua iklan jawatan kosong hanya sah pada tarikh yang dipaparkan sahaja. Segala masaalah dan salah faham yang timbul adalah bukan tanggungjawab kami.

2.6K Shares