Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Terbaru Di Hospital Kanak-Kanak UKM (HPKK UKM) Jawatan Kosong Terbaru Di Hospital Kanak-Kanak UKM (HPKK UKM)
Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Hospital Kanak-Kanak UKM (HPKK UKM) yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa... Jawatan Kosong Terbaru Di Hospital Kanak-Kanak UKM (HPKK UKM)

Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Hospital Kanak-Kanak UKM (HPKK UKM) yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi jawatan di sektor Kerajaan dan Swasta di Hospital Kanak-Kanak UKM (HPKK UKM) ada seperti dibawah :-

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Juru X-Ray U29
 2. Jurupulih Perubatan U29
 3. Jururawat U29
 4. Pegawai Kewangan W41
 5. Pegawai Pemulihan Perubatan U41
 6. Pegawai Perubatan UD43/UD47/UD51/UD53/UD55
 7. Pegawai Sains C41
 8. Pembantu Operasi N11
 9. Pembantu Perawatan Kesihatan U11
 10. Pembantu Tadbir (Kewangan) W19
 11. Pembantu Tadbir (P/O) N19
 12. Penolong Akauntan W29
 13. Penolong Jurutera JA29
 14. Penolong Pegawai Farmasi U29
 15. Penolong Pegawai Keselamatan KP29
 16. Penolong Pegawai Perubatan U29
 17. Penolong Pegawai Tadbir N29
 18. Penolong Pegawai Teknologi Maklumat FA29

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup : 22 Mac 2021
 • Lokasi : Kuala Lumpur
 • Sektor : Swasta / Kerajaan
 • Kelulusan Minimum : Rujuk Iklan
 • Status Pelantikan :Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan jawatan kosong tersebut masing-masing (Sila Rujuk Iklan).

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Klik Maklumat dan Cara Permohonan di bawah untuk senarai lengkap jawatan.

Maklumat Jawatan & Cara Permohonan

63 Shares