Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Telekom Malaysia (TM), Tarikh Tutup Permohonan 30 Jun 2021 Jawatan Kosong Telekom Malaysia (TM), Tarikh Tutup Permohonan 30 Jun 2021
Jawatan Kosong Telekom Malaysia (TM), Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang sedang mencari... Jawatan Kosong Telekom Malaysia (TM), Tarikh Tutup Permohonan 30 Jun 2021

Jawatan Kosong Telekom Malaysia (TM), Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Telekom Malaysia (TM) ada seperti dibawah .

Join Telegram & Whatsapp kami untuk update lagi pantas :

Senarai Jawatan Kosong :

  1. TM Executive Leadership Industrial Training (TM Elit)

Maklumat Jawatan Kosong :

  • Tarikh Tutup : 30 Jun 2021
  • Lokasi : Rujuk Iklan
  • Sektor : Swasta /Kerajaan
  • Kelulusan Minimum : Rujuk Iklan
  • Status Pelantikan :Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan jawatan kosong tersebut masing-masing (Sila Rujuk Iklan).

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Klik Maklumat Jawatan di bawah untuk senarai lengkap jawatan dan borang permohonan.

[ Maklumat Jawatan ]

296 Shares