Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Pendidikan (SPP), Tarikh Tutup 21 Jun 2021 Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Pendidikan (SPP), Tarikh Tutup 21 Jun 2021
Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Suruhanjaya Perkhidmatan Pendidikan (SPP) yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang... Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Pendidikan (SPP), Tarikh Tutup 21 Jun 2021

Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Suruhanjaya Perkhidmatan Pendidikan (SPP) yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi jawatan di sektor Kerajaan dan Swasta di Suruhanjaya Perkhidmatan Pendidikan (SPP) ada seperti dibawah .

Join Telegram kami untuk info yang lagi pantas t.me/jwatankosongblog

Senarai Jawatan Kosong :

 1. PEMBANTU TADBIR N19 (PERKERANIAN/OPERASI)
 2. PEMBANTU PENGURUSAN MURID N19
 3. PEGAWAI KHIDMAT PELANGGAN N19
 4. PENYELIA ASRAMA N19
 5. PEMBANTU MAKMAL C19
 6. PEMBANTU OPERASI N11
 7. PEMBANDU H11

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup : Tutup 21 Jun 2021
 • Lokasi : Seluruh Negeri
 • Sektor : Swasta /Kerajaan
 • Kelulusan Minimum : Rujuk Iklan
 • Status Pelantikan :Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan jawatan kosong tersebut masing-masing (Sila Rujuk Iklan).

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Klik Maklumat dan Cara Permohonan di bawah untuk senarai lengkap jawatan.

Maklumat Jawatan & Cara Permohonan

355 Shares