Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Negeri Terengganu (SPN Terengganu) – 14 November 2021 Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Negeri Terengganu (SPN Terengganu) – 14 November 2021
Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Negeri Terengganu (SPN Terengganu), Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa... Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Negeri Terengganu (SPN Terengganu) – 14 November 2021

Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Negeri Terengganu (SPN Terengganu), Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Negeri Terengganu (SPN Terengganu) adalah seperti dibawah.

Join Telegram & Whatsapp dan Facebook kami untuk update lagi pantas terus ke Phone anda :

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Pegawai Teknologi Maklumat Gred F41
 2. Penolong Pegawai Teknologi Maklumat Gred FA29
 3. Penolong Pegawai Tadbir Gred N29
 4. Penolong Pegawai Syariah Gred LS29
 5. Penolong Pegawai Hal Ehwal Islam Gred S29
 6. Penolong Jurutera Gred JA29
 7. Penolong Pegawai Seni Bina Gred JA29
 8. Pembantu Syariah Gred LS19
 9. Pembantu Hal Ehwal Islam Gred S19
 10. Pelukis Pelan(Kejuruteraan Awam) Gred JA19
 11. Pelukis Pelan(Seni Bina) Gred JA19
 12. Penjaga Jentera Elektrik Gred J19
 13. Pembantu Awam Gred H11
 14. Pemandu Kenderaan Gred H11

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup : 14 November 2021
 • Lokasi : Terengganu
 • Sektor : Swasta / Kerajaan
 • Kelulusan  : Rujuk Iklan
 • Status : Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Untuk memohon, Langkah pertama ialah anda perlu daftar masuk (Login) atau jika anda masih belum mendaftar sebagai pencari kerja, Sila daftar  terlebih dahulu di website penyedia jawatan tersebut. Sila rujuk maklumat jawatan dan borang  di bawah untuk info lengkap.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di dalam iklan jawatan kosong tersebut.

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Sila rujuk maklumat jawatan dan borang di bawah untuk senarai lengkap jawatan dan borang permohonan.

Info Penuh : Maklumat Jawatan Dan Borang

270 Shares