Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA 9), Update Terkini Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA 9), Update Terkini
Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA 9), Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa... Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA 9), Update Terkini

Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA 9), Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA 9) adalah seperti dibawah.

Join Telegram & Whatsapp kami untuk update lagi pantas terus ke Phone anda :

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Penjaga Jentera Elektrik Gred J19 (Semenanjung)
 2. Pelukis Pelan (Kejuruteraan Awam) Gred JA19 (Semenanjung)
 3. Pembantu Penguat Kuasa Gred KP19 (Semenanjung)
 4. Pembantu Penguat Kuasa Gred KP19 (Sarawak)
 5. Pegawai Teknologi Maklumat Gred F41
 6. Pembantu Penguat Kuasa Gred KP19
 7. Pengawas Hutan Gred G19
 8. Latihan Separa Perubatan Bertaraf Diploma dan Sijil

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup : 27 Jun – 04 Julai 2021
 • Lokasi : Seluruh Negara 
 • Sektor : Swasta / Kerajaan
 • Kelulusan Minimum : Rujuk Iklan
 • Status Pelantikan :Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia yang memenuhi syarat kelayakan yang telah ditetapkan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, Maklumat penuh peribadi, Gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti Salinan Kad pengenalan dan Sijil Akademik.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan jawatan kosong tersebut (Sila Rujuk Maklumat Jawatan).

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Klik Maklumat Jawatan di bawah untuk senarai lengkap jawatan dan borang permohonan.

[ Maklumat Jawatan ]

90 Shares