Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA 9) Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA 9)
Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA 9) ,Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang... Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA 9)

Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA 9) ,Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA 9) ada seperti dibawah .

Join Telegram kami untuk info yang lagi pantas t.me/jwatankosongblog

Senarai Jawatan Kosong :

 1. PEMBANTU ANTIDADAH S19
 2. PEMERIKSA CAP JARI N19
 3. PEMBANTU TADBIR W19
 4. PEMANDU KENDERAAN H11
 5. PEMBANTU AWAM H11
 6. PEMBANTU OPERASI N11
 7. PENGHANTAR NOTIS N11
 8. PENGAMBILAN KADET PEGAWAI TADBIR DAN DIPLOMATIK
 9. PEMBANTU TADBIR (UNDANG-UNDANG) GRED L19
 10. PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN/OPERASI) GRED N19

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup : 30 Mei – 06 Jun 2021
 • Lokasi : Seluruh Negara 
 • Sektor : Swasta /Kerajaan
 • Kelulusan Minimum : Rujuk Iklan
 • Status Pelantikan :Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan jawatan kosong tersebut masing-masing (Sila Rujuk Iklan).

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Klik Maklumat dan Cara Permohonan di bawah untuk senarai lengkap jawatan.

Maklumat Jawatan & Cara Permohonan

119 Shares